Allmän kartläggning av verkligheten

Känner att jag för en gång skull ska använda bloggen till det den ursprungligen var tänkt för .. nämligen att kartlägga det som hänt så det inte helt enkelt faller i glömska bland alla mina konstiga och förvirrade tankar. Okey. I onsdags fyllde folk år, jag sket i ett prov och vilade ut på morgonen istället så jag skulle kunna köra hårdare på kvällen. Sålde 50st iktorivil till L för 500kr, mötte upp H vid centrum... som påminde mig att jag var skylde henne en krogrunda. Vi drog in till stan och mötte upp D & L vid mariatorget för att sen fortsätta till något ställe i gamla stan. Jag och D hade ladd så det var riktigt skoj, bjöd också en viss B-kändis på en lina. Slutade på någon DnB klubb, kom hem typ halv 6.

Jävligt sliten på torsdag, gjorde typ ingenting vad jag kommer ihåg.

Fredag var jag hos C med hennes kompisar i början, "jag sa åt alla andra att gå ut och röka så vi kunde ha sex" blev lite chockad, pallade inte. Skulle sova över där istället var det tänkt men det blev ju inte av såklart. Aja fuck henne. Sen blev det stan med M som fyllde i onsdags också, men som jag aldrig hann träffa. Vi drog till söder och drack lite bärs... sms:ade H som sa att jag var på samma ställe som hennes kille (eller ex... dom hade gjort slut dagen innan). H kom dit och det blev lite stel stämning bland dom, jag och M röjde precis som innan, så vi dissade dom och drog vidare istället. Helt ok kväll.

Igår var jag på fredsgatan på någon lyxresturang med familjen. 500kr för en oxfile som kanske var den minsta måltid jag någonsin ätit. Det var seriöst typ 1/3 av vad som behövdes för att bli mätt. Efter det tog jag några bärs med storebrorsan på dova's... snackade skit om livet i allmänhet typ. Linkade upp med D, B och massa andra sen också, men dom skulle dra hemåt så jag tog en spliff med dom bara sen drog jag hem också.

Sååååååååååådär...... skönt nu kommer jag komma ihåg det här mer än 1 vecka.

Dagens låt:
Adam Tensta ft. Eboi - Dopeboy
"D-d-d-d-d-oo I look like I sell drugs?"

Free fallin' ..........

Allt går ju som på räls just nu. Fixat finaste tjejen som jag ska vara med imorn innan jag drar in till stan (igen). Frågan är dock om hon är på riktigt eller bara mindfuckar mig, har hänt några gånger förr. Tur att man lär sig hur folk fungerar efter ett tag och kan anpassa sina planer utefter det. Om det är några som ska ut imorgon: kom in till stan till univeritetet, där kommer jag förr eller senare under kvällen hamna i och med att det är DnB där!!! Om någon lyckas lista ut vem jag är bjussar jag på en present ;)

Inte riktigt bestämt vad min drug of choice ska vara imorgon än. Det är ju fan DnB kväll, ska man köra på ladd eller E?.. eller bara alkohol rakt av? ... eller alkohol och benzo? Eller så slänger jag ner allt i en skål och krossar hela skiten med en mortel, snortar upp hälften i varje näsborre medans vi dunkar "smack my bitch up" på högsta volym på väg in till stan, körandes på fel fil och med en trettonårig blondin full på 3,5or som suger min kuk samtidigt...... fan vilken beslutsångest!

Nej men seriöst, kommer typ inte på något värt att skriva. Men jag satt och tänkte på en grej tidigare idag; vad händer om man sitter bakom ett fönster som är en spegel på ena sidan och ett fönster på andra (såna som finns i förhörsrum) och man sitter på sidan som är som ett fönster (så man kan se ut) och på andra sidan ställer man en till spegel. Sen står man där inne och kollar ..... vad skulle man se?...

Dagens låt: Paul Wall - My Life
"People see me being friendly and they think they know me// But just cause I shake your hand, don't mean you my homie// I got a personality complex, man I'm so complex// But if you come with plex, this ain't fun plex// I'm walking straight, but my mind's in a maze// The only thing that I'm afraid of, is being afraid// I done stared death in the face, I ain't budge one inch// Here beating up myself, and I still don't flinch// Somebody pinch me, I hope I'm dreaming// I'm searching inside my heart, trying to find the meaning of my life//"

GRATTIS D & M

Grattis på födelsedagen D&M ;)
Kom hem precis, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuckin hell vilken jävla utekväll !!! Skål för blondiner & DnB music ;)
[Ledig fre] så det blir intensivt kämp imorn sen kanske gymma lite om man orkar! är jävligt hypad just nu på (a) så kanske inte är världens piggaste imorgon, dock planerar jag! Kul att man har suttit med "stockholms elite" (med tanke på aftonbladet /expressen artiklar i alla fall) ikväll och snortat linor på VIP'en på en onsdagnatt när en polare fyllde 20. Vem sa att stockholm's cola var skit nu igen?

Dagens låt: "Diamonds on my damn chain - Fabulous"
"Diamonds on My Damn Chain!// It kinda explains the way she be actin'// She liked my necklace so she started relaxin'//Scratch/Rewind// Now that's what the fuck I call a chain reaction!"

Servin' the white over the table like Ping Pong !

Yoooooooooo nu ska jag snart in till stan... fett skoj kommer det bli.

Sunday - Funday

Tjoooooooooooooooooo
Fan nu ere söndag igen, men det är lugnt. Inte fått något uträttat men det känns ändå som det (och det är väl det som räknas?) Så mycket fucked up grejer jag ser varje helg, det är nästan overkligt. Fredagen har jag dock bara små fragmenterade minnen av, benzo+alkohol är inte en bra kombination. Minns att jag stod på min bästa polares balkong och spydde... sen somnade jag på bussen hem och hamnade i mörby. Där tar allt stopp, men jag vaknade hemma... dessutom hade jag inte sönderslagna knogar eller blod på skorna, som tyvärr ibland kan vara fallet med vissa personer och benzodiazepiner, men inte mig... peace & love.

I lördags var jag på fest i Täby... var riiiiiktigt fina brudar där, lyckades strula lite men inget mer blev det. Blev cock-blockad av en av mina bättre polare mot slutet av kvällen också, vilken jävla bög han blir när han är för full. Han hade snackat om hans flickväns kompis som var kåt på honom tidigare under kvällen, vi skämtade lite om det och så och jag hade ingen aning om vem det var.. senare när vi hade dragit från festen och hem till honom, där hans flickvän och hennes kompis var, insåg jag vem det var. Jag kände hans flickväns kompis sen lågstadiet och blev jävligt chockad över att se henne där, och hon också.. men det var en trevlig överraskning och vi började snacka skit och ha kul... och när hans flickvän gick för att sova slog det mig. DET HÄR var tjejen som var kåt på honom.... jag hade raggat upp henne rätt bra och hon höll på att skämta om att jag skulle följa med henne hem osv. I alla fall, vi lirar lite xbox sen bestämmer jag mig för att jag ska dra hem och sova, om hon vill ha sällskap får hon komma också. Hon hänger med och min kompis ska ta en cigg så han ska följa oss en bit, det hela slutar dock med att han följer med hela vägen tills våra vägar skiljs, ringer mig 50 minuter senare och berättar att han följde med henne hem och satte henne. Vilket jävla svin, han har redan flickvän och kan inte ens dela med sig. Aja fuck honom, ska aldrig mer hjälpa honom med brudar i alla fall.

Nu ska jag dra och träna, kommit igång ordentligt nu fan. Ska fan dra upp lite bilder om typ 1 månad när jag är riktigt deffad.
Fred ut !

Dagens låt: Ludacris - Roll out
"Now where'd you get that platinum chain with them diamonds in it?// Where'd you get that matchin Benz with them windows tinted?// Who them girls you be with when you be ridin through?// Man I ain't got nothin to prove, I paid my dues Breakin the rules, I shake fools while I'm takin a cruise// Tell me who's your weed man, how do you smoke so good?// You's a superstar boy, why you still up in the hood?// What in the world is in that BAG, what you got in that BAG?// A couple a cans a whoop ass, you did a good ass job of just eyein me, spyin me//"

Det är jag som är Shakespeare II

Skrev precis engelska prov. Medan jag satt där och skrev de ord som skulle kunna bli nästa "The importance of being Ernest" eller "Romio and Juliet" lyckades jag nästan övertyga mig själv om att jag skulle bli författare. Jag satt inte medvetet och funderade på det, men nu är ju mitt intellekt så pass under-stimulerat att jag o- eller under-medvetet sitter och tänker/filosoferar/beräknar saker medan jag ändå behåller fokus på det jag gör i presens. Jag är en övermänniska.

Lets leave it at that. Nu ska jag gymma, PEACE!

Dagens låt: Dey know Yayo - Re-Up Gang
"Graduated, now I get it for the asking price// He no speaking English - If your fucking cash is right// Dey know, Yayo, Pedro, Louis, Vily, Mia, Migos OH// You talking, but you ain't never seen him// Imagine bein on first name basis with the king-pin// You middle man, I'm touching the hands of the growers// From Texas, to Tina-wanna motherfuckers know us// Your price is low, but I bet my price is shorty lower - "

FYFAN VAD NICE

Tog en 0,5mg clonazepam igår kl 20.00 ungefär och somnade vid 22.00 och sov tills nu, fett bra att vara utvildad.

Ska ta bussen nu om en stund så hinner inte skriva, uppdaterar senare :)

Ok... så jag orkade inte uppdatera igår, gör det idag istället. Drog gymmet igår som det var tänkt, fått sjukaste träningsverken nu. Hatar faktiskt träningsverk, förut i mina yngre dagar tyckte jag det mest var skönt och kändes som ett kvitto på att man har kört ordentligt, nu skulle jag helst slippa den faktiskt. Fett nice väder igen, ska nog dra ner till vattnet och ta en med en polare strax, blev inte så mycket skrivet nu heller.. trots att jag satt med det här fönstret öppet i typ 1 timme haha.

Ska i alla fall ta en, sen käka något gott sen dra ut och springa. ^^

Fred ut.

Sug min kuk Mr.Måndag

Mått skit hela dagen sen jag vaknade, kan ha att göra med att jag sov 2-3h bara. Kom på att jag hade prov imorse när jag vaknade också så var tvungen att ta en lina i badrummet innan jag drog till plugget för att vakna ordentligt. Mådde som en kung tills lunch ungefär, då kraschade humöret trots att jag inte kan klaga på ett skit egentligen. Ska försöka sova riktigt länge inatt sen dra och gymma eller dra på thaiboxningen imorn så kroppen inte förfaller helt. Gått ner från 73kg i somras till 67kg nu.... inte så duktigt. Aja det är ändå vinter, biffar upp mig tills sommarn igen så alla brudarna får något att dregla över :)

Fått en jävla monsterfinne på kinden också. Nu är inte jag den som är den, och då menar jag bitchen som springer runt som en brud och gnäller på nån liten finne. Men den här finnen är inte bara en finne, den är monsterfinnen nr.1, misstänker att den springer iväg och bastar när jag ligger och sover, det är nog därför den är så jävla stor. Hur som helst mördade jag den när jag kom hem från skolan, hoppas den försvinner snart.....

Dagens låt: Mobb Deep - Survival of the Fittest
"There's a war goin on outside no man is safe from// You could run but you can't hide forever// from these, streets, that we done took// You walkin witcha head down scared to look// You shook, cause ain't no such things as halfway crooks"

Good morning

Bra dag igår. Galet bra...

Dagen började med att jag träffade en tjej jag varit sugen på i mer än ett år. Vi träffades och tog en fika. Vädret var grymt bra så vi kunde sitta ute i solen, snackade skit osv. märktes att hon inte hade spenderat så mycket tid med mig förut även fast vi har känt varann rätt länge. Hon hade inte en aning om hur jag var och hade antagligen ganska låga förväntningar på mitt sociala beteende i och med att hon tror att jag är någon sorts uber-knarkare (vilket i och för sig inte är helt fel beroende på vad man har att relatera till). Dock så visade det sig att hon verkligen tyckte om att umgås med mig.. soft ^^
Jag har inte direkt svårt att få napp när det gäller tjejer (inget skryt här heller) men den här gången blev jag verkligen glad.

Dagens låt: Chamillionare - The sound of Revenge
"Better go take cover befo' it rains// Cause I'd hate to say that I told you mayne// I know, I know what you're gonna say//... but have it your way// I know these haters is gonna hate And I see that angry look on your face// Tell 'em Sound of Revenge is on the way//... this isn't your day// Lookin for the truth, they ask me where have you been? (Where have you been? Where have you been?)// Getting ready for these haters, I got somethin for them (Somethin for them, somethin for them)// You're real quiet 'til you think you hear a sound in the wind (Sound in the wind, sound in the wind)// You turn around cause you think you hear that sound once again// You hear that? (Yeah what's that?) That's The Sound of Revenge (*gunshots*)"

RSS 2.0