PRRRRRRRRRRRRR

Nya grejen är att svara i telefon såhär: PRRRRR
http://youtube.com/watch?v=MX6rC1krGp0

No serum can cure, all the pain I've endured, from games to girls to back to snortin' it pure...

Ikväll har jag lärt mig innebörden av förföljelse. Ingen fattar vad det betyder men det kommer jag när jag läser det här i framtiden.. och det är allt som räknas.

Ibland, vissa dagar, mår jag verkligen skit. När alla problem framstår som gigantiska och olösliga. Alkholiserad farsa, deprimerad och deprimerande morsa, psykotisk syrra och en brorsa som har fastnat i en omogen tonårsdröm och som fattar vad man går igenom men ändå inte sträcker ut en hjälpande hand.

Känner mig inte ens inspirerad att skriva blogginlägg längre men ligger här och kan inte sova, så varför inte utöva lite självterapi i form av klassisk free-association therapy. Normalt sett skulle jag väl slänga i mig några kodein-tabs eller någon benzo, men har droguppehåll. Inte på grund av drogerna i sig egentligen, utan andra faktorer så som ovan nämnda familjemedlemmar samt en viss psykologisk instabilitet. Känner mig otålig, varför går allt i cirklar? Eller är det bara jag som är snurrig?

Vänner har lyckats, vänner jag vet är dummare än mig själv och med mindre intelligens och social förmåga. Skillnaden är helt enkelt ambition och kämparinstinkt vad jag kan se. Dags för skärpning.

Vart ska man rikta energin? Rikta den på andra och du mördar någon eller blir sviken. Rikta den på dig själv och du upplever ångest och sömnproblem. Now ain't that a BITCH?

PS. jag tror någon vet vem jag är.... kanske byter bloggadress om ett tag. Fast isåfall tipsar jag om en annan som ni kan läsa istället. Frågan är hur fan någon har luskat fram det?

Fotbollsfest

Var på kungsträdgården igår och glodde fotboll med några polare. Det var jävligt kul men det blev några bärs för många tillslut, kom hem runt 02.00 helt slut och däckade direkt i soffan... vaknade imorse av att städerskan kommer in. Fy fan vad jobbigt. Drog in i köket och lagade en riktig monsterfrukost som bestod av lite allt möjligt, bland annat två tequila shots och massor av stekta tomater.

Nu börjar jag äntligen må bra igen.. ska väl försöka fortsätta ta det lugnt fram tills min thaiboxningsträning som börjar vid 6. Får se om man orkar dra.. har i och för sig inte så mycket bättre för mig, vädret är ju sådär. Rätt kallt ute idag jämför med alla andra dagar senaste veckan.

Vet inte om det var det överflödiga kärleksämnena som flödade i min kropp igår eller verkligheten, men jag lyckades i alla fall haffa den snyggaste tjejen av alla som var vid kungsträdgården igår. Fan, synd att man inte var närmare hem, då hade jag lätt dragit hem med henne, aja fick i alla fall hennes nr.

Fred ut!
Dagens Låt: Xzibit - Alcaholic
"Slurred words, double vision, brain bustin, head rushin// Since I'm too drunk to walk, I rock a party on crutches// and still rush the roughest MC who wanna get it, Forget it, it's liquid, don't mix it, Xzibit// Ca-Tash on the blast the final piece to the puzzle I slap bitches on the ass, I slap pimps about the muzzle// I shuffle with the microphone, bang rhymes consistant You wack and I'm Ca-Tash and that's the motherfuckin difference//"


RSS 2.0