Onsdag/torsdag den 25e/26e November 2009

Ännu en dag i Erikslund hos M, same thing every day.. spenderade i alla fall inga resepengar idag. Imorgon måste jag vaccinera mig samt köpa klister på C&O... projekt! Sen blir det fucka ur @ Benga... xD

Träningsverk i benen också, mad shiz. Hur jag ska fixa pengar fortfarande jävligt oklart. Kanske betting? Har ju spelat poker som en gud på sistonde.

Ska försöka sova nu, morsan går strax upp till jobbet. Laterz Haterz.

Fredagspoker

Var hemma hos D. ikväll och lirade Poker och drack brew med massa sköningar... var fett nice. Det var jävligt nära att jag vann, kom tvåa och fick tillbaks min 100kr's insats i alla fall. Skönt det, 500 baht fan.

Get ya weight up, not ya hate up. Laterz haterz

Alkolås på datorer = $$$

Nästa nya uppfinning tror jag garanterat kommer bli alkolås för datorn. Såg nu när jag loggade in på bloggen att jag hade skrivit ett fylle-inlägg förra veckan efter en extrem (till och med i mina mått mätt) utekväll. Det som sög var att jag hade inte ens skrivit något kul, även fast jag inte mindes att jag hade skrivit. När man har fått blackout brukar man ju kunna komma med rätt underhållande idéer och argument. Menmen.

Jag tänkte i alla fall börja blogga igen nu, eftersom jag känner att det är kul att läsa sen efteråt när man inte minns, och eftersom jag minns saker i ca. 5min. så är det ju jävligt bra. Har nyligen blivit frisk efter att ha haft svininfluensan, som mördade mig under några dagar. Nu mår jag dock bra och ska strax köra min första träning (post-svininfluensa). Jag kör nog ett lätt helkroppspass för att känna hur kroppen reagerar och så att jag orkar thaiboxningen imorgon.

Måste hitta något att tjäna pengar på dessutom, alltid har man ju haft sina små hustles men nu när man är arbetslös och folk inte knarkar som förr finns det ju inget att dra in bra med dineros på. Får starta upp en alkolås distributör kanske.

Aja nu blire träning för hela slanten, blastar den här så grannarna garanterat stör sig, just nu:


RSS 2.0