Lediga dagar...

Nu när man är helt fri har det slagit mig... vad i helvete ska man göra med all tid nu? Inte hunnit fixa nått sommarjobb än så det får väl bli till att hustla som vanligt. Sålde en bärbar dator idag som jag fick i vintras i utbyte mot två gubbar ladd, fick 4500kr för den.. det kan jag ha kul med ett litet tag i alla fall. Grejen är bara att jag vill ha ett riktigt jobb, som man faktiskt kan säga till folk att man jobbar med. Det vore sjukt soft att jobba ute i solen, gärna med något som involverar att lyfta tunga saker. Två flugor i en smäll, värsta brännan och bra träning. Dessutom kan man alltid köpa in något Hg. grönt då och då och kränga om man känner att pengarna inte riktigt räcker till, men att jobba heltid som en drugdealer är inget som faller mig in. Kul när morsan & farsan frågar en vart man får alla pengarna till nya skor, kläder, klockor osv. ifrån... nej, inte riktigt min grej. Kanske när jag flyttar hemifrån för gott.

Nej, sommarn blir nog dedikerad till att träna som ett cp, fixa körkort och kanske nån vettig brud som kan få en på lite bättre humör så man inte känner sig deprimerad så fort man kommer ner från det förra ruset, slänger i sig mg efter mg clonazepam, diazepam eller alprazolam samt kombinerar det med bärs och vaknar upp med lite nya prylar som man inte har en aning om vart de kom ifrån. Borde stå på biförpackningsedeln, "Fler än 1 av 10: grov kleptomani". Måste även bli av med den här sjuka sömnrubbningen jag har, sitter fan och skriver meningslösa blogginlägg klockan halv 5 på morgonen när jag ska upp kl. 11 imorgon och dra på en polares flak. Äh... får se.. kanske skiter i det helt och bara luffar runt på folks mottagningar istället. Sjukt bäng med grova munchies, dricker gratis alkohol & äter gratis mat tills jag inte kan få ner en enda matbit till. Då går jag ut och röker en till, kommer in igen redo för desserten. ^^

Jaja... fred ut mina käre vänner.
ps. Som ni kanske märkte var jag rejält speedad vid förra inlägget, skäms till och med lite.. men kan rekommendera Mephedrone, en laglig RC som är sjukligt lik E som sen går över i ett mer amfetaminliknande rus. Sjukt värt enligt mig, ska beställa mer imorgon. Ska dock till Amsterdam i en vecka så kommer inte hinna med det på ett tag, men vem bryr sig... Amsterdam har nog annat kul. xD

Dagens låt: Clipse - Dirty Money
"To my South Beach bitches with that sassy walk
Who aint tryna hear nun if you dont ride Porsche
To my get-money niggas gettin paper fa' sho
Drinkin Grand's up in Loui' for the love of the sport
I tell ya, get money money, take money money, uh
Dope money money is great money money, what?"

Här har ni en skön bild jag tog för några dagar sen också! och nej... jag bjuder inte ;)

image8

Cross The Boarder !!!!!!

Idag är skolan typ slut. Hade sista provet i alla fall. Det innebär att jag måste inrikta mig på ett nytt mål för min framtids-glädje! Blir nog att satsa på flytta ner till en polare ett tag i Italien eller kanske Thailand!

Framtiden innehåller många överraskningar mina vänner! Några andra som också går ut gymnasiet nu? .... Ni är fett få som kommenterar! Har ändå haft omkring 10 unika varje dag innan min aslånga paus... så ni får ju helt klart ta och rycka upp er och kommentera lite! När alla hittar tillbaks, det är alltid kul xD

Ikväll har jag varit på Drum&Bass & Hiphop sak vid Universitetet som var riktigt FETT! Tog en halv E av en polare och så testade jag (för första gången) en ny RC-drog som är laglig, som är effektvist psykiskt/fysiskt likt ecstacy och sedan amfetamin lite senare i ruset! Fantastiskt för att vara lagligt helt klart... då slipper man vara så jävla hemlig om det hela, dra en diskret lina på bordet där man sitter funkar alltid, fast folk som inte vet att det är lagligt tror jävligt mycket. Men det skulle nästan vara kul att bli tagen av snuten och sen garvat så jävla intensivt när de är tvungna att posta hem det vita pulvret i en redlock-baggie, för det inte har hunnit bli klassat än. :D :D

Jaja, ska slagga så jag kommer upp någon vettig tid imorgon! Peace mina vänner, komihåg att vara ansvariga när ni tar droger så ni inte torskar som en tjejkompis F idag, som förmodligen sitter i något häkte just nu, tycker innerligt synd om henne. Hursomhelst, godnatt ;)

Dagens Låt:
Buju Banton - Cry no more
""I never want to see you crying over me, you know thats not the way it's supposed to be// oh no, no no no noooo... you gotta be strong du du deh // Never want to see you crying over me....// Oh my love... I know I've hurt you more than once, treating your love like I don't response// Time indeed, caugh up with me// ..... Please set me free I plea // Maybe I took this life for granted, making you feel like you're not wanted! Ego got the best of me, chasing every beautiful woman I see // In the end what's my reward? I brought unhappiness ina' me yard, oh lord.

Tråkig dag för mig, dig och resten av världen

CHELSEA FÖRLORADE CHAMPIONS LEAGUE FINALEN. HELA MIN VECKA ÄR FÖRSTÖRD.

Har precis slängt i mig 2mg iktorivil för att lindra smärtan! (och för att kunna sova bättre).

Dagens låt: Re-up gang - Ultimate Flow
"All the money in the world, and I aint fulfilled// but what could be missin I mean, the wrist on chill, the neck all frozen I should feel like the chosen// waterfront home, overlookin the ocean// all these shoes one should be humoured and amused, but more often than not I find myself confused// Cruisin' in that drop, and still I feel as if I'm nothin' more than a hamster in a wheel// enough with the women they don't see pass the chain, i dont see past the ass// two can play the game"

Roll with da Winners

Inne i stan igår, rätt kul. Gick av vid fel station när jag skulle träffa några polare klockan 03:30 ungefär, och hamnade vid hötorget där jag valde att gå upp vid malmskillnadsgatan. Det var jävligt öde förutom en neger som frågade om jag hade en cigg att bjuda på. Jag röker inte cigg men hade en avbruten cigg i fickan som jag tänkte använda till att mecka en spliff med någon gång i framtiden när den behövdes. Jag sa att jag hade en avbruten cigg som han kunde få om han ville, då frågade han om det var en meck-cigg.. jag garvade lite och sa att ja det var det faktiskt. Då frågade han om jag hade något vilket jag såklart svarade nej till, jag frågade om han hade det också, då sa han att han inte hade blaze men han hade annat. Jag frågade vad han hade och han sa att han hade "snort" .. antog att han menade ladd men sen när jag fick smaka på det visade det sig vara tjack. Vi hade redan lagt ner det i påsen så jag tänkte skitsamma, det kostade ändå bara 200. Gick ifrån en bit och testade en liten lina på busskortet för att se om det var äkta. Det var det.

(fortsätter skriva idag, söndag)
Det där A'et kommer vara jävligt bra att ha tills morgondagens prov.. är ganska packad just nu. Har suttit på en uteserving i stan och bara krökat fett, tar jävligt lång tid att skriva varje mening så jag låter det vara såhär.
Peace hoppas ni njuter eller har njutit av den tidiga sommarsolen medan den varar eller har varat! ;)

Nu är det sommar

Hejsan alla cp-barn.... cykelhjälm cykelhjälm hela dan..

Har inte uppdaterat bloggen på någon månad vilket beror på att polisen snodde den vid en husrannsakan (som dom för övrigt inte hittade något vid). Nu har jag dock fått tillbaks datorn vilket även innebär att bloggandet är tillbaks!! Nu kan ni följa mitt spännande & våldsamt underhållande liv i textformat igen.. YES !

Kan inte gå in i detalj på hela polis-incidenten men kan säga lite generellt vad det handlade om så ni inte lever i ovisshet. Vid tidpunkten då allt hände visste jag inte varför polisen överhuvudtaget visste vem jag var, jag har nämligen aldrig torskat för något varken drogrelaterat eller annat i hela mitt liv, annat än för föräldrarna. Så när polisen en fridfull fredagseftermiddag knackade på min lägenhetsdörr måste jag erkänna att jag blev enormt överraskad och var till och med nära på att avfärda min tes om den svenska polisens löjligt utbredda inkompetens och inriktning på simpla, icke-energikrävande och lättutredda brott såsom att ta cannabis-rökare som spelar fotboll vid fridhemsplan eller odenplan, alternativt folk som ligger och sover i sina tält på URF. Allt för statistiken, right? Hur som helst var jag tvungen att ta tillbaka mina polisfördomar illa kvickt i och med att jag sedan fick reda på skälet för deras husrannsakan. En gammal flickvän hade blivit sur för något och ringt in till polisen med tips om att jag odlade gräs i min lägenhet (vilket jag inte gjorde, eller någonsin gjort) i hoppet om att de skulle hitta något ändå. Jag hade en väldans tur och det enda dom hittade var mina bongar, några tomma kartor xanor i soptunnan samt min våg. De försökte även tvinga mig att göra urinprov men jag vägrade så de fick ta ett blodprov istället.. skälet till det är att spårningstider i blodet är tokigt mycket lägre (kom ihåg det ifall ni också någonsin riskerar att hamna i blåsväder). Kort sammanfattat blev jag påmind om vilket jävla psycho den där tjejen är och varför jag gjorde slut från början.

Nu sitter ni säkert och tänker, ska han inte hämnas? Svaret är nej. Jag tänkte över det jävligt länge och hur jag skulle gå tillväga (bl.a. att kasta ner en kobra i hennes brevinkast var en återkommande idé måste jag erkänna) men kom till slutsatsen att även om jag är kille och hon är tjej, jag är smartare än henne och att jag skulle gå vinnande ur striden så skulle det inte vara värt det. Hon har nämligen två egenskaper jag saknar, i alla fall till den grad som hon når upp till;
1. Envis
2. Psycho

Envisheten är ju bevisad bara genom att hon fortfarande söker kontakt med mig, trots att det har varit över ett längre tag, och psycho-faktorn genom att hon anger mig till polisen(!) på falska grunder.

Jaja, nu får det i alla fall räcka med bloggandet för idag. Men jag är tillbaks och imorn ska jag uppdatera med något riktigt kul, lovar.

Dagens Låt:
Bone Thugs N' Harmony - Ecstacy
"As you can see I took the pill (took the pill)// right to the house// Grabbed a shot of liquor and pop pop popped it in my mouth// An' I'm thinkin to my self that this might be a waste of my time// cause what if I don't even get high// Thirty minutes dun came by, I didn't even seem high, until I stood up and looked at the ceiling for some reason Now I'm tweakin, then I tried to walk but I was SSLLOOWW// I guess I'm floatin in ecstasy (Just like the nigga told me)"


RSS 2.0