Nya tag

Riktigt nice väder idag, så jag bestämde mig för att ta en joggingrunda för första gången på något år. Kändes jävligt bra.. speciellt i och med att det är februari. FEBRUARI. Jag tog en joggingrunda i årets kallaste månad. Props till mig.

Dagens låt: Lil Wayne: I feel like Dying
"I can mingle with the stars & throw a party on Mars// I am a prisoner locked up behind Xanax bars// I have just boarded a plane without a pilot and violets are blue, roses are red daisies are yellow// the flowers are dead// Wish I could give you this feeling// I feel like buying And if my dealer don't have no more, then (I feel like dying)"

Sportlov

image6

Sorry grannar ;o

ps. tänker inte ens nämna igår här på bloggen, tillräckligt sjukt för att jag ska minnas det livet ut. Dessutom är det nog inte så bra att ha nerskrivet om polisen eventuellt kanske beslagtar min dator. Whatever, njut av lovet. Peaaace!

Dagens låt: Basement Jaxx - Where's your head at
"WHERES YOUR HEAD AAAAT AT AT ??"

No no no, I told you..... I live this shit.....

Ojoj, mycket som hänt sen sist. Men ändå inte. Försökt fokusera på plugget men det har inte varit 100% fokus som jag har försökt få det till, bara av och till. Fick en del A av en rolig tjej jag träffade på Flashback vilket hjälpte med några uppsatser jag skulle skriva, allihopa blev klara på en natt, effektivt. Fick även en burk iktorivil av en kompis att landa på, aldrig varit inne på benzo förut men med tanke på mina årstidsrelaterade ångestproblem borde jag kanske fattat innan hur mycket jag skulle älska dom. En iktorivil 0,5mg är ungefär som en blå valium 10mg sägs det, bara att det har en sjukt lång halveringstid (12-52h) så det är i princip omöjligt att känna ångest på ganska lång tid. Skönt minst sagt.

Måste be om ursäkt för det långa mellanrummet mellan uppdateringen också, trots att jag blankt skiter i de fem unika besökarna jag har, haha. Skriver det här för mig själv så min dimmiga och förvirrade hjärna inte ska behöva komma ihåg allt jag gjort och tänkt, om några randoms på internet får kickar av att läsa det skiter jag också blankt i, annars skulle jag väl göra bloggen personlig (inte kollat om den funktionen finns, men om den inte gör det skiter jag blankt i  det också). Det enda jobbiga är väl om någon läser och fattar vem jag är... men de enda som är värda något vet endå hur jag är och hur jag tänker xD

Var inne i stan i lördags på ett ställe som heter Södermalm som ligger vid medis, fyfan vilka äckliga jävla böghoror som hängde där alltså... trodde det skulle vara soft söderhäng men det kändes som att man hade klivit in på tegelbruket fan. Satt vid samma bord som två st B-kändisar, varav ena ganska säkert tjålade min mobil som jag la på bordet och glömde innan jag drog till badrummet för att mecka spliff (tack för att du konfirmerade mina fördomar om misslyckade rappare, bög). Var å andra sidan riktigt jävla fucked up, så vem vet. Hade tagit två iktorivil tidigare på dan och dom har ju så stört lång halveringstid så när jag började kröka senare slog alkoholen och benzo'n tillsammans vilket resulterade i noll motorik, sluddrande tal, allmän förvirring och aggresivitet, alla som har blandat alkohol och benzo någon gång vet nog vad jag snackar om här. Dessutom rökte några jag på det, så vad som helst kan egentligen hänt.

Vafan mer då.... tjejer går som vanligt. Skulle ringt en tjej som drog till åre, fick sms om hur taskig jag var att jag glömde bort det tidigt på lördagskvällen men hann aldrig svara innan luren blev tjålad. Nu har jag inte hennes nummer kvar i alla fall så då slipper jag allt jävla socialt snacka-om-ingenting-alls pratande som alla tjejer alltid måste få... skönt det. Var hos min bästa tjejkompis i fredags och sov över där, när vi vaknade var det så jävla bra väder att vi bara var tvungna att mecka upp en wake-n-bake och sen lägga oss i hennes jaquzzi där hennes syster redan låg i, tror inte hon fattade att vi var bänga. Hur som helst var det riktigt soft att bara ligga i en 40 grader varm jaquzzi under svag februari-sol och bara vara fett bäng och snacka om massa skoj med två as heta tjejer. Skulle kunna skriva så mycket mer om våran relation till varandra men det skulle bli en jävla novell, så det låter jag vara oskrivet istället. You know cause you need to know, om man ska citera världens bästa film; Lock, Stock and two smoking barrels.

Dagens låt: Lil Wayne - Live from 504
"I walked right in hip hop, like where my dinner be at? I ate that and I was like, where my dinner be at? I hate that women lie so I lie to them back. Got two bitches in my pants quiet neither them that, a lot of bitches want dick, I give a lot of them that. Let's do a pill I can fuck you for an hour with that, and to the kids - DRUGS KILL I'm acknowledging that. but when I'm on the drugs - I don't have a problem with that. And my niggas got guns the size of toddlers biatch and we aiming right at your fucking collar biatch, POW"


Valentines day

Orkar/hinner inte skriva något just nu, så jag klistrar bara in en kort text jag skrev på SA för något år sen, känns väldigt passande för tillfället.

"Realize that falling in love with someone is just the results of a series of generic events that can occur between you and basically anyone who meets your standards of attractiveness. It's just an emotional manifestation of a handfull of chemicals bouncing back and forth. It's not the holy grail of living, it's not your reason to exist and it's definitely not something reserved for "that one person". Accept that you are just an animal with a big brain that allows him to fret over what only amounts to a game of hormone pool. What you're feeling is not your soul dying a gurgling, ugly death, but withdrawal. All the happy chemicals that saturated your body when you were with her are kicking out cold turkey, and your body is screaming bloody murder, where are my fucking endorphins?

It's just chocolate. Find a new bar."

ps. fuck alla hjärtans dag.


Chihuahua vs. Rottweiler

image4


image5 Vem vinner? Jag tror det rätta svaret på frågan är ganska självklart. MEN. Jag har en invändning. Låt mig klargöra; igår satt jag och några polare utanför mitt hus och snackade skit. En av dessa polare har en rottweiler, riktigt fin hund, söt, snäll, lydig osv. men jävligt stor och läskig för de som är hundrädda. En annan av polarna som var med har några (kommer inte ihåg det exakta antalet) chihuahua's hemma (brukar kalla dom för chihuahua flocken). Debatten uppstod när polare nummer 1 började skryta om hur dyr hans rottweiler är (det är en renrasig rottweiler som vunnit måååånga priser). Polare nummer 2 tog inte det så bra, man såg att han var nära på att lacka ur efter polare nummer 1 drog några skämt om hur patetiska hans chihuahua's är... hur som helst blev det början till en rätt skön dialog mellan dom.. ska försöka återberätta den så verklighetstroget som möjligt:


Polare 1: Chihuahuas?? Haha dom är så jääääävla fula.. verkar typ som att en katt nångång har fått barn med en råtta och sen på något sätt blivit misstagen för en hund, och därav givit oss den nya så kallade "hund"-rasen chihuahua.

Polare 2: Håll käften om råttor, rått-weiler har ju till och med ett så nära släkte med råttorna att namnet baseras på det. Storleken, skulle jag gissa på, är pga. någon sorts genetisk mutation som även det fula utseendet kan bero på.

Polare 1: Varför vill alla ha rottweilers då? Fett dyra, vi kunde typ köpt en bil istället.. chihuahua's är fett billiga för inga vill ha dom.

Polare 2: Ni borde köpt en bil OCKSÅ och sen använt den till att köra över hundjäveln, och även den personen som först kom på idén att köpa en rottweiler.

Polare 1: Käften bög, jag kommer kidnappa dina "hundar" (han gjorde " tecken med fingrarna medans han sa det) och mata dom till min hund sen...

Polare 2: Nej, jag tänker träna dom som fan och vässa deras tänder varje dag. En galen chihuahua flock kommer lätt slita din fula hund till stycken, dom kommer va som såna där små dinosaurier som dödar i flock....


Ska dock tillägga att deras konversation absolut inte var allvarlig utan mest bara löst snack, vi var allihopa rätt packade när just den här konversationen ägde rum... hur som helst har det spekulerats en del om vem som skulle vinna såhär i efterhand. En arg chihuahua-flock med vässade tänder eller en stor 55kg+ rottweiler, vem vinner? I guess we'll never know.....

Dagens låt: Re-Up Gang - ROC Boys "First of all wanna thank my connect// HOLD UP! // I can't do that yet!// you motherfuckers know I still live this shit! //"

Assumptions is the mother of all fuck-ups.

image1

Sweet med Fredag. Missade precis bussen, så jag skiter i Ekonomin och bloggar lite.. xD

Fick sms igår av en tjej som vet att jag är ensam hemma.. "hej - är det lugnt om jag och några tjejer förkrökar hos dig imorn? Lugnt om du inte vill, men vi hörs imorn eller nått.. <3".... skuuuuuumt, varför liksom? Jag vill bara vara ifred egentligen, men ok jag kanske får se det som ett tillfälle. Har dock en del tjejpolare just nu som är griniga på mig för att jag inte har hört av mig på ett tag, och som alla vet kan man ju inte vara med mer än två tjejer som inte känner varann åt gången, för då går allt fel...

Jag är fast i skoldepp och vinterdepp, brosan som inte förtjänar det för fem öre drar till fucking thailand imorgon. Aja, lite orättvist men men. På tal om thailand, fan vad jag ångrar att jag inte drog med mig nån thaibrud till hotellet när det var läge när jag var där sist... aja, det står på to-do listan i alla fall. Whatever..............

Fan vad mycket plugg jag har. Borde egentligen sitta hela helgen, men ofta det kommer hända... ! Jag har faktiskt blivit fantastiskt bra på att producera uppsatser på 2000-ord på ungefär 60-80min.. tack cp-svåra-linje :D

Läste igenom mina tidigare inlägg nyss och insåg att den handlar på tok för mycket om droger. Så dagens inlägg kommer innehålla lite tankar kring tjejer; det bästa och sämsta med Sverige.
Att försöka strukturera inlägget på något sätt vore meningslöst i och med alla de miljontals kategorier och sektioner jag skulle kunna dela upp det i, så jag freestylar bara lite och hoppas på det bästa.

Hur får man tjejer?

I min högst personliga och subjektiva åsikt är det mycket lätt att få tjejer, dock absolut inte alla tjejer. Som med allt finns det vissa som är svårare än andra... jag vet inte varför, men jag har alltid haft (enligt mig själv då förstås) relativt lätt för att få tjejer, trots att jag inte har något brad-pitt utseende. Man kommer långt på bara bra humor, empati, självdistans, självförtroende, hälsa, intellekt, snällhet, vishet, coolhet, att vara spännande och social förmåga I guess...

Hur som helst har senare dagars bravader övertygat mig om tjejers naturliga ondska, som inte är att förringa. Just denna unika insikt i tjejsläktets beteende har dock gett mig en fördel när det komemr till att ragga brudar. Fortsätter på det spåret senare, för jag måste dra nu.

Dagens låt:
Jay-Z - ROC Boys
"First of all i wanna thank my connect// the most important person with all due respect// thanks to the duffle bag the brown paper bag// the nike shoe box for holding all this cash// boys in blue who put greed before the badge// the first pusher who ever made the stash// the roc boys in the building tonight// oh what a feeling I'm feeling life// you dont even gotta bring your paper out// we the dope boys of the year drinks is on the house {we in the house}// the roc boys in the building tonight"

Jag är trött på...

... tjejer som tror dom är nått. Det finns 6,602,224,175 (July 2007 est.) personer på jorden, varav ca. hälften är tjejer (ca. 3,3 miljarder). DU ÄR INTE SPECIELL......... JAG KAN HITTA NÅN SOM ÄR NÄSTAN IDENTISK TILL DIG FAST MED EN MINDRE STÖRANDE PERSONLIGHET. FATTA.

Dagens låt: Big Pimpin' - Jay Z
"Just because you got good head// I'ma break bread so you can be livin it up?// Shit I..// parts with nothin// y'all be frontin// Me give my heart to a woman?// Not for nothin// never happen I'll be forever mackin// Heart cold as assassins// I got no passion// I got no patience// And I hate waitin.. Hoe get yo' ass in// And let's RI-I-I-I-I-IDE.. check em out now"

Glidmedel

Vaknade upp i morse med röda ögon och bomullskäft. Slängde in en Felix pizza (capricciosa såklart) i mikron, vilket är standard för söndagsmornar, och många andra mornar också för den delen.

Den här veckan har varit kaotisk minst sagt, jag kände därmed att en riktigt chill-helg var berättigad, vilket var jävligt lägligt i och med att morsan drog till alperna i Fredags och ska stanna där i två veckor. Har alltså huset för mig själv.. fett nice. Normalt brukar mina helger gå åt till att dricka statens beskattade och lagliga knark, etanol, precis som för så många andra. Inte denna helg. Den här helgen är temat gräs och därmed ska överskattat, dyrt, farligt och vardagligt knark så som alkosmuts bojkottas till allra högsta grad. Visst, några öl slank ner men det var för avkopplingens skull till skillnad från den gemene svensken som använder alkosmutset till helt andra syften.

När jag ändå är inne på den punkten måste jag tillägga några av mina övriga funderingar kring alkosmutset. För att ordentligt kunna illustrera denna poäng måste jag använda mig av en analogi. För att ha sex behöver man (en del i alla fall) glidmedel för att få den fysiska delen att gå ihop ordentligt. Om svensson själv får välja, använder han dock inte bara den sortens glidmedel, utan även ett av mig sk. "socialt glidmedel" nämligen alla våras favorit --- sprit. Svensson behöver alltså detta rusmedel för att korrekt kunna genomföra sin parningsceremoni. Det ironiska med detta enligt mig är att alkosmuts som till skillnad från kokain, amfetamin, metylfenidat osv. inte är centralstimulerande (dvs. att centrala nervsystemet blir stimulerat). Tvärt om är det en drog som klassas som en "depressant" (kan inte det svenska ordet, tyvärr), som alltså gör att centrala nervsystemets aktivitet förtvinar mer ju mer man dricker. För er icke-insatta betyder alltså detta logiskt sett att man blir mindre social av alkohol. Personligen tror jag dock att svensson är ute efter den där patetiska lilla dopamin-rushen man får efter att ha snabbt slängt i sig några öl/shots. Skulle kunna skriva en bok om det här men jag hejdar mig där, i och med att jag nu har glömt varför jag kom in på det här spåret överhuvudtaget.

Hur som helst, en polare kom över med sitt PS3, en annan polare drog med sig sin dator och så vart det gaming till 100%... nördigt, säger vissa. Fuck dom, säger jag... vafan förväntar dom sig att man har lust att dra ut och festa under en snöstorm eller? Sett från mina ögon befinner vi oss i mörkrets mörkaste dagar, tidig februari. Man har nästan glömt att sommarn existerar, ingen ljusglimt i slutet av tunneln ännu liksom. Känns inte som att det finns något att dra ut och "fira" som man då ska göra när man festar, för att inte göra det hela mer poänglöst än vad det redan är.

Dagens låt:
Organism12 - Vit Brud
"Jag pratar inte om Tuva Novotny// Utan anledningen till snuvan du fått nu// Alla verkar vilja ha det om dom sniffar etter// Bränner tusenlappar som om det var cigaretter// Någon kanske bjuder in dig nu på muggen här// Ville bara ha din grej, skiter i snubben där// Han har kamera så alltihop o gick i stöpet// Nästa morgon vaknar du och nyllet ditt är mitt på löpet// Även om man torskar, låtsas som inget hänt// Fast man snortar lina efter lina några drinkar sen// Säger man är ren på natten ses man vingla hem// Smetar i sig skiten som ens namn var Fredrik Virtanen// Alla gör det nu ni borde sett nått// Dömer inte nån för att ha sniffat toalett lock// Jag kan bara skratta, tycka det är skit kul// Verkar som om hela branschen fastnat för en vit brud"

RSS 2.0